עוגת גבינה עם חמאת בוטנים
מתכון חמאת בוטנים עוגת גבינה ניתן להכין בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 805 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בר בוטנים פריכים, לארוז עוגיות בוטנים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 904 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: יוגורט יווני חמאת בוטנים עוגת גבינה עם מייפל בוטנים אשכולות, לא אופים עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה {קרם חמאת אגוזים}, ו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים.
הוראות
שמן קו 20 ס " מ עגול רופף תחתית עוגה פח עם סרט נצמד, מה שהופך אותו חלק ככל האפשר. ממיסים את החמאה במחבת. לרסק את הביסקוויטים על ידי להכות אותם בשקית עם מערוך, ולאחר מכן מערבבים אותם לתוך החמאה עד מצופה היטב. לחץ על התערובת בחוזקה לתוך הבסיס של הפח וצינה.
משרים את הג ' לטין במים בזמן שאתה עושה את המילוי. הפוך את הריקוטה לקערה, ואז הכה בחמאת בוטנים וסירופ. ריקוטה יש מרקם גרגרי מעט כל כך בליץ עד חלקה עם בלנדר מקל עבור מרקם חלק יותר אם אתה מעדיף.
קח את הג ' לטין ספוג מהמים לסחוט יבש. שים את זה במחבת עם חלב וחום בעדינות רבה עד הג ' לטין מתמוסס. הכה לתוך תערובת הבוטנים, ואז להטות על בסיס הביסקוויט. צ ' יל עד סט.
כדי להקפיא, להשאיר את הפח וברגע שהוא מוצק, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד, ואז לעטוף את הפח עם סרט נצמד רדיד.
להפשיר, להפשיר במקרר לילה.
כדי לשרת, להסיר בזהירות מן הפח.
לטאטא את הקרם עם הסוכר עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז להפיץ על גבי עוגת הגבינה ולפזר עם בוטנים פריכים.