עוגת גבינה עם חמאת בוטנים ושוקולד
עוגת גבינה עם חמאת בוטנים דורשת בערך 1 שעה ו 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 677 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", פירורי קרקר שוקולד, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת בוטנים ושוקולד, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים ושוקולד, ו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים ושוקולד.
הוראות
שלב פירורי קרקר גרהם, 1 כפית סוכר, וחמאה; תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
הסר מהתנור; להפריש, מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
להמיס פירורים על פי הוראות החבילה; להפריש.
מקציפים 3 חבילות גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, מכות עד מעורבב.
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. מקפלים שוקולד נמס וניל.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה; להפריש.
מקציפים הנותרים 2 חבילות גבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים, להכות עד מעורבב.
מוסיפים 2 ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף חמאת בוטנים, מכות רק עד בשילוב. בזהירות לשפוך תערובת חמאת בוטנים על תערובת שוקולד.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד המרכז הוא כמעט להגדיר.
הסר עוגת גבינה מהתנור; מגניב על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה. בעדינות להפעיל סכין סביב קצה מחבת, ולשחרר צדדים. לאחסן במקרר.