עוגת גבינה עם לימון
מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, קליפת לימון, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה עם לימון, עוגת גבינה עם לימון, ו עוגת לימון עוגת גבינה מטבל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 149°. תרסיס התחתון בצד של מחבת springform 10 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. לעטוף רדיד סביב מחוץ למחבת לתפוס טיפות. להזמין 1/4 כוס של תערובת העוגה; להפריש. בקערה גדולה, לנצח תערובת העוגה שנותרה, שמן, 1 קליפת ביצה ולימון עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר. לחץ בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
באותה קערה גדולה, לנצח תערובת עוגה שמורה, גבינת שמנת, סוכר, פודינג ושמנת חמוצה במהירות בינונית עד חלקה וקרם. הכה ב 3 ביצים, אחד בכל פעם, עד מעורב.
אופים 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 35 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל מרכז עוגת גבינה מתנועע מעט כאשר עבר. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. תשאיר את עוגת הגבינה בתנור עוד 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; מקום על מתלה קירור. בלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים 4 שעות או לילה.
הסר צד של פאן לפני ההגשה. צינור או כפית קצפת מסביב לקצה החיצוני של עוגת גבינה. חנות מכוסה במקרר.