קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פטל ושרי טריפל

פטל ושרי טריפל
טריפל פטל ושרי הוא מתכון אירופאי שמגיש 12. תמורת $3.15 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 501 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 5 מעריצים. גשו לסופר וקנו קצפת, פטל, קצפת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טריפל פטל ושרי , טריפל שרי שקדים לחג המולד , וטריפל שרי אנגלי מסורתי - אך ורק למבוגרים! .

הוראות

1
חמאה וקמח תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. מכינים את העוגה לפי הוראות האריזה, אך השתמשו ב-1/2 כוס מהשרי במקום 1/2 כוס מים. לאחר האפייה, מצננים בתבנית כ-10 דקות, ולאחר מכן הופכים על רשת לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: Duncan Hines Moist Deluxe Butter Recipe Gold)(מומלץ: Duncan Hines Moist Deluxe Butter Recipe Gold)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2
חותכים את העוגה לקוביות גדולות, ברוחב של כ-1 1/2 אינץ'.
3
מניחים את החלמונים, הסוכר והשארית 1 כוס שרי בחלק העליון של סיר כפול.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריותזנים של פטריות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מקציפים עד לאיחוד מלא.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את המחבת העליונה מעל מים רותחים (אל תתנו למים לגעת בתחתית המחבת העליונה). בכף עץ, מערבבים על אש בינונית כ-8 דקות, עד שהקרם סמיך למדי, בערך בסמיכות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
לתת להתקרר. מקציפים את השמנת עם סוכר הקונדיטורים. לוקחים מחצית מהקצפת ומוסיפים אותה לקצפת המצונן, תוך כדי ערבוב טוב. להרכבה: בתחתית קערת טריפל או תבנית חד פעמית של רדיד אלומיניום בגודל 13 על 9 אינץ', שכבה 1/3 מקוביות העוגה, 1/3 מהפטל ו-1/3 מהקרם. ממשיכים בשכבות, ומסיימים עם רפרפת. לוקחים את הקצפת שנותרה ומכסים לגמרי את החלק העליון של הקצפת. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מגישים עם קצפת נוספת, פטל טרי וענף נענע, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור טריפל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.