עוגת גבינה עם צב
עוגת גבינה צב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 924 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגת גבינה עם צב, עוגת גבינה עם צב, ו עוגת גבינה עם צב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה אחד 9 אינץ ' מחבת springform.
טוסט פקאן ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 6 דקות.
הסר פקאן ולהניח בצד. השאירו תנור ב 350 מעלות C (175 מעלות C). בסיר קטן, להמיס את החמאה הלא מלוחה.
שלב פירורי וופל וניל עם חמאה מומסת ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform מוכן.
מניחים את המחבת על גבי גיליון עוגיות ואופים במשך 10 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C).
בדוד כפול, או קערה להגדיר מעל מים רותחים בקושי, להמיס את הקרמלים בחלב התאדה. מערבבים עד חלקה.
יוצקים את זה על קרום מקורר.
בקערה, לשלב את הגבינה, סוכר, וניל לנצח עד חלקה, גירוד את הקערה כמה פעמים.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם ומכים עד חלקה. ממיסים את שבבי השוקולד בדוד הכפול ומערבבים לתערובת הגבינה.
יוצקים את הבלילה על שכבת הקרמל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות או עד בקושי להגדיר. צונן מעל הלילה במקרר לפני ההגשה.