עוגת גבינה עם קטיפה משוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עוגיות אוריאו, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם שוקולד קטיפה, עוגת גבינה עם קטיפה אדומה לשניים, ו עוגת גבינה עם קטיפה משוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לרסק 24 של העוגיות עד פירורים בסדר טופס; לערבב עם חמאה עד מעורבב היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform. Stand הנותרים 14 עוגיות סביב קצה המחבת, הקשה לתוך תערובת פירור כדי לאבטח. תניח בצד.
מקום 4 עוז. שוקולד בסיר קטן; לבשל על אש נמוכה עד נמס, ערבוב לעתים קרובות. תניח בצד.
מקציפים גבינת שמנת ו 1/2 כוס הסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שוקולד נמס, 1/2 כוס של שמנת חמוצה וניל; לערבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
אופים 35 עד 40 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן.
שלב נשאר 1 כוס שמנת חמוצה ונותר 2 כפות. סוכר, מורחים על עוגת גבינה.
אופים 5 דקות נוספות. מגניב. ממיסים את שאריות השוקולד בהתאם להוראות ה-pkg. טפטוף על עוגת גבינה. מקררים לפחות 4 שעות. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.