עוגת גבינה עם קינמון ואוכמניות
מתכון זה מספק 25 מנות. עם 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, סוכר, גבינת שמנת פילדלפיהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם זיגוג חמוציות וקינמון, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו עוגת גבינה עם עוגת זנגביל וקרום חמוציות.
הוראות
מערבבים פירורי גרהם, 2 כף. סוכר, 1/2 כפית. קינמון וחמאה עד מעורבב; לחץ על תחתית מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וכוס 1 של הסוכר שנותר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
אופים 55 דקות. עד 1 שעה 5 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב על מתלה 15 דקות. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים עוגת גבינה 4 שעות.
בינתיים, להביא חמוציות, מים, סוכר שנותר וקינמון להרתיח בסיר על חום בינוני גבוה; ומבשלים על חום נמוך 8 עד 10 דקות. או עד שהרוטב מתעבה מעט ופירות יער התרככו, תוך ערבוב מדי פעם. מגניב מעט; לקרר עד מוכן לשרת.
מורחים רוטב חמוציות על עוגת גבינה ממש לפני ההגשה.