הליבוט האפוי של קלי
הליבוט האפוי של קלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 739 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם רוטב סלט שמנת, פילה הליבוט, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . וזה נהדר. מתכונים דומים: הליבוט אפוי, הליבוט אפוי, ו Halibut אפוי Provencale.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). יש לשטוף פילה דגים במים, להתייבש עם מגבות נייר.
בקערה רדודה, מערבבים יחד את פירורי הקרקר, מלח שום, פלפל ומלח תיבול. תניח בצד. מעיל פילה דגים עם קמח, רועד את עודף, ומניח בתבנית אפייה. מעיל את צמרות הפילה עם רוטב סלט, ולאחר מכן לחץ על שכבה של פירורי קרקר מתובל. הפוך, וחזור על הצד השני.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהדגים לבנים פתיתים בקלות עם מזלג.