עוגת גבינה עם שוקולד מרוסק ועוגת בראוני
אם יש לכם אוריאו, ביצים, קרם מאלט חדור מלמעלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד מלט, בראוני מחסנית Oreo-Better, ו גלידת בראוני מאלט אולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקרם ואת אבקת חלב מלוחים בסיר קטן וחום רק עד שהוא מתחיל להתבשל.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות, ואז לשפוך את הקרם דרך מסננת כדי להפוך את קרם מאלט חדור.מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם nonstick foil.In קערת ערבוב קטנה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. הכה את שבבי שוקולד מומסים ותמצית וניל, ולאחר מכן מערבבים את הביצה, שמנת חמוצה ו 2 כפות של שמנת מחושלת מאלט. קוצצים את אוריאו החומר הכפול ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. תניח בצד.תכין את הבלילה לעוגיות. ממיסים את החמאה בסיר nonstick 2 או 3 ליטר. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מורחים כמחצית הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מורחים את המילוי על הבלילה על ידי להפיל אותו על בובות קטנות מתפשט בעדינות. Drop dollops של הבלילה בראוני הנותרים על המילוי, מתפשט בעדינות כדי לכסות. זה בסדר אם אתה מתגעגע כמה מקומות כי העליון יהיה מכוסה בציפוי.
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.תכיני ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת קקאו וממתקים סוכר, גירוד צדדים ומכות עד מעורבב היטב, אבל עדיין גושי.
להוסיף קצת (על 1 כף) של קרם malted לנצח עד חלקה, ואז להכות וניל. המשך הוספת תערובת קרם מלט 1 כף בכל פעם עד וניל הוא קל ומפיץ.
מורחים על בראוניז. קוצץ את החומר הכפול ולפזר מעל. תירגע בזמן שאתה מכין את הגנאש.תכין את הגנאש. בקערה בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה Pyrex גדולה, מיקרוגל את השמנת במשך 30 שניות או רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
מוסיפים את השבבים ומערבבים עד שהצ ' יפס נמס והתערובת חלקה.
העברה לשקית רוכסן חובה כבדה.
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. אחסן במקרר