קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד משיי

עוגת גבינה עם שוקולד משיי
לכי לחנות וקחי עוגיות אוריאו, וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד משיי, לא לאפות עוגת שוקולד משיי, ו מוס שוקולד משיי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורי עוגיות, סוכר וחמאה עד מעורבב היטב; לחץ על החלק התחתון ו 1-1 / 2 אינץ 'בצד של מחבת springform 9 אינץ'. מיקרוגל 6 שוקולד בקערה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד שנמס, תוך ערבוב אחרי כל דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את 4 המרכיבים הבאים בבלנדר עד חלקה. עם ריצת בלנדר, להוסיף בהדרגה גבינת שמנת דרך פתיחה בחלק העליון של בלנדר, מיזוג עד חלקה. תערובת בשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים 50 עד 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים עוגת גבינה 4 שעות. כאשר מוכן לשרת עוגת גבינה, להמס שוקולד שנותר; לטפטף על עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף