עוגת גבינה שקדים דורשת בסביבה 8 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מיץ לימון, env. נוקס ג'לטין, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם תאנה ושקדים, עוגת גבינה עם שקדים וג'וי, ו עוגת גבינה עם שקדים ודלעת.
הוראות
1
מערבבים פירורי קרקר ומרגרינה. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ו 2 אינץ 'למעלה בצד של מחבת springform 9 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב כל הזמן. תניח בצד. מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף חלב התאדה, מכה על מהירות בינונית גבוהה 2 דקות או אור ורך. להתמזג ליקר, מיץ לימון ווניל. בהדרגה להוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות 1-1 / 2 כוסות של קצפת; מכסים ומקררים הנותרים קצפת לשימוש מאוחר יותר.