עוגת גבינה עם שקדים ודלעת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, דלעת, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו עוגת גבינה דלעת קראנץ שקדים, עוגת גבינה בטעם שקדים ודלעת, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגת שקדים, לשלב 6 כפות סוכר, 1/4 כוס חמאה, 1/8 כפית מלח, ו 4 אונקיות דבק שקדים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך (כ 3 דקות).
הוסף 2 ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. לשקול או כף קל קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. מערבבים קמח ורום לתערובת סוכר.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (לא להסיר או לשחרר צדדים של מחבת springform).
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
כדי להכין את עוגת הגבינה, במקום גבינות מתרככות, 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית רק עד מעורבב.
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם במהירות נמוכה רק עד כל תוספת משולבת. לגרד זרעים שעועית וניל, שעועית מילואים לשימוש נוסף.
מוסיפים זרעים, דלעת, יוגורט וג ' ינג ' ר לתערובת גבינת שמנת; להכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
יוצקים את תערובת גבינת שמנת באופן שווה על גבי עוגת שקדים מקורר.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור, ולהפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. כיסוי וצינה במשך 8 שעות או לילה.
כדי להכין שביר, קו גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר קלף מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים 1/2 כוס סוכר, 1 1/2 כפות מים, וסירופ תירס בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. לבשל, בלי לערבב, במשך 7 דקות או עד התערובת היא זהובה.
הסר מהחום. מערבבים שקדים וחמאה. במהירות להפיץ תערובת סוכר בקלף דק, אפילו שכבה מעל מוכן; מגניב לחלוטין. שבור ל-14 חלקים. פרוס עוגת גבינה לתוך 14 פרוסות; העליון כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי 1 חתיכה שביר.