קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת גבינה עם שקדים תות

עוגת גבינה עם שקדים תות
מנה אחת מכילה 895 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. אם $ 3.48 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה שקדים תות יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, קמח שקדים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 227 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת גבינה עם גבינת עזים בטעם תות שקדים, עוגת גבינה עם תאנה ושקדים, ו עוגת גבינה עם שקדים וג'וי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור באמצע התנור ומחממים עד 275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים פירות יער על תבנית אפייה ומפזרים אותם עם 3 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד פירות יער וסוכר להתחיל קרמל, על 1 שעה. צפה בהם בזהירות לאחר 30 הדקות הראשונות, הסרת אותם מהתנור בכל סימנים של שריפה (השתמש באף שלך!). לאחר פירות יער נעשים, לאפשר להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר את פירות יער וכל הסירופ שלהם למעבד מזון. דופק עד שיש להם מרקם קצוץ גס ולהניח בצד. להגדיל את התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים קמח שקדים עם 3 כפות חמאה מומסת 1 כף סוכר, ערבוב היטב. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בעת הכנת שאר עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הגדר סיר גדול של מים לרתיחה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף גבינת שמנת, קרם fraîche, ו 3 כפות חמאה טמפרטורת החדר לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. לנצח על מהירות נמוכה עד שמנת ומעורב היטב, על 1 דקה. עם המיקסר פועל, לאט לשפוך את הסוכר שנותר, להכות עד חלקה וקרם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הגדל את מהירות המערבל לרמה בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד שכל אחד מהם משולב במלואו לפני שמוסיפים את הבא.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מוסיפים חלמונים בבת אחת, שוב להכות עד מעורב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
12
מוסיפים תמצית שקדים, קמח, מלח וגרידת לימון, ומכים עוד 30 שניות. עצור את המיקסר וקפל את התותים עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. בחוזקה ראפ המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי לשחרר את כל בועות אוויר. אפשר הבלילה לנוח במשך 5 דקות, ואז ראפ עוד כמה פעמים כדי לכפות את כל בועות שהסתתרו עמוק יותר בבלילה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
אם אתה משתמש במחבת עוגה עם תחתית נשלפת, לעטוף בצורה מאובטחת את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת בנייר אלומיניום-יריעות גדולות של רדיד מסחרי לעבוד היטב עבור זה, כפי שהם לרשום את המחבת כולה עם גיליון אחד, למנוע מכל דבר דולף פנימה או החוצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
15
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה וממלאים את מחבת הקלייה במספיק מים רותחים כדי להגיע 3/4 מהדרך במעלה צידי מחבת העוגה. החלק את מחבת הצלייה לתוך התנור ואופים עד המרכז הוא בקושי להגדיר אבל עדיין מתנועע כאשר מזועזע, כ 90 דקות. בזהירות להסיר את מחבת העוגה מן המחבת קלייה ולהגדיר אותו על מתלה קירור. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1
מערבבים תותים קצוצים עם סוכר וזורקים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
בואו לשבת במשך 30 דקות. אם אתה רוצה רוטב חלק יותר, דופק כמה פעמים במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לאחר העוגה הוא מגניב, לשחרר אותו מן הצדדים של מחבת springform. החלק את העוגה לתוך המקרר וצינה במשך 2 עד 3 שעות. פרוסה ומגישים, מעוטר בכפית של ציפוי תות וקמצוץ של שקדים קלויים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים