מנה אחת מכילה 895 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. אם $ 3.48 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה שקדים תות יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, קמח שקדים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 227 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו עוגת גבינה עם גבינת עזים בטעם תות שקדים, עוגת גבינה עם תאנה ושקדים, ו עוגת גבינה עם שקדים וג'וי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את מתלה התנור באמצע התנור ומחממים עד 275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים פירות יער על תבנית אפייה ומפזרים אותם עם 3 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד פירות יער וסוכר להתחיל קרמל, על 1 שעה. צפה בהם בזהירות לאחר 30 הדקות הראשונות, הסרת אותם מהתנור בכל סימנים של שריפה (השתמש באף שלך!). לאחר פירות יער נעשים, לאפשר להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר את פירות יער וכל הסירופ שלהם למעבד מזון. דופק עד שיש להם מרקם קצוץ גס ולהניח בצד. להגדיל את התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מערבבים קמח שקדים עם 3 כפות חמאה מומסת 1 כף סוכר, ערבוב היטב. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחד
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר בעת הכנת שאר עוגת הגבינה.
הוסף גבינת שמנת, קרם fraîche, ו 3 כפות חמאה טמפרטורת החדר לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. לנצח על מהירות נמוכה עד שמנת ומעורב היטב, על 1 דקה. עם המיקסר פועל, לאט לשפוך את הסוכר שנותר, להכות עד חלקה וקרם, על 2 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. בחוזקה ראפ המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי לשחרר את כל בועות אוויר. אפשר הבלילה לנוח במשך 5 דקות, ואז ראפ עוד כמה פעמים כדי לכפות את כל בועות שהסתתרו עמוק יותר בבלילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
אם אתה משתמש במחבת עוגה עם תחתית נשלפת, לעטוף בצורה מאובטחת את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת בנייר אלומיניום-יריעות גדולות של רדיד מסחרי לעבוד היטב עבור זה, כפי שהם לרשום את המחבת כולה עם גיליון אחד, למנוע מכל דבר דולף פנימה או החוצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעי
15
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה וממלאים את מחבת הקלייה במספיק מים רותחים כדי להגיע 3/4 מהדרך במעלה צידי מחבת העוגה. החלק את מחבת הצלייה לתוך התנור ואופים עד המרכז הוא בקושי להגדיר אבל עדיין מתנועע כאשר מזועזע, כ 90 דקות. בזהירות להסיר את מחבת העוגה מן המחבת קלייה ולהגדיר אותו על מתלה קירור. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 3 שעות.
מערבבים תותים קצוצים עם סוכר וזורקים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
2
בואו לשבת במשך 30 דקות. אם אתה רוצה רוטב חלק יותר, דופק כמה פעמים במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לאחר העוגה הוא מגניב, לשחרר אותו מן הצדדים של מחבת springform. החלק את העוגה לתוך המקרר וצינה במשך 2 עד 3 שעות. פרוסה ומגישים, מעוטר בכפית של ציפוי תות וקמצוץ של שקדים קלויים קצוצים.