עוגת גבינה עם תפוח מסוכר צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי תפוח קרמל, סוכר מגורען, רוטב קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% מתכונים דומים: עוגת גבינה עם תפוח מסוכר, עוגת גבינה עם תפוח מסוכר, ו עוגת גבינה עם קרמל בראוני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
6
לטאטא יחד סוכר חום, חמאה מומסת, וביצה נותרת בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת סוכר חום, ומערבבים עד מעורבב. מערבבים תפוחים. הבלילה כפית למחבת מוכנה. בזהירות כפית גבינת שמנת תערובת מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר חום
תפוח
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 2 שעות).
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סכין
תנור
מחבת
10
העברה לצלחת הגשה.
11
בינתיים, להכין ציפוי תפוח קרמל ורוטב קרמל. שמור 1 כוס רוטב קרמל לשימוש נוסף. ציפוי כפית על עוגת גבינה; טפטוף עם רוטב קרמל 1/2 כוס.