עוגת גבינה עשבי תיבול ופלפל קלוי
את המתכון עוגת גבינה עשב ופלפל קלוי ניתן להכין תוך כ-55 דקות . מתכון זה מכיל 24 מנות עם 262 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 84 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל קלוי ועירית נוספת, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. נסו עוף צלוי עשבי תיבול , טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום צלוי , ופניני חזיר בגריל, גבינה ופלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע). לעטוף היטב נייר כסף סביב התבנית.
מניחים את גבינת השמנת, גבינת הריקוטה, המלח והפלפל במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף ביצים; דופק רק עד לאיחוד.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, עשבי התיבול, הבייקון והשום; מכסים ומקציפים רק עד לתערובת אחידה.
יוצקים את המילוי לתבנית מוכנה.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ' מים רותחים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהמרכז מתייצב בדיוק והחלק העליון נראה עמום.
הסר תבנית קפיצית מאמבט מים; להסיר נייר כסף. מצננים עוגת גבינה על רשת למשך 10 דקות; לשחרר את הקצוות מהתבנית עם סכין. מצננים עוד שעה. מקררים למשך הלילה.
הסר את השפה מהתבנית. רגע לפני ההגשה, מזלפים עוגת גבינה בשמן; למעלה עם רצועות פלפל אדום ועירית אם רוצים.