בשר בקר קנטונזי
בשר בקר קנטונזי לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 337 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. לכו לחנות ואספו בשר תבשיל בקר, עמילן תירס, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר קנטונזי, תבשיל בקר מבושל סיני (קנטונזי), ו קנטונזית מיידית בשר בקר מטוגן עם צנון.
הוראות
מסננים תפוזים, שומרים מיץ; מניחים תפוזים בצד. בתנור הולנדי, בשר בקר חום ובצל בשמן; ניקוז. מערבבים פנימה את המים, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר והמיץ השמור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1 עד 1-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מוסיפים את הסלרי, הפלפל הירוק וערמוני המים. מכסים ומבשלים 20-30 דקות או עד שהירקות רכים.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת בקר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה תפוזים שמורים.