לחם צ'דר חמוציות אגוזי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 19%. מתכונים דומים: לחם חמוציות אגוז צ'דר, אגוזים חמוציות להתענג, ו כמהין חמוציות בוטנים אגוזים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
חותכים בקיצור עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את קליפת התפוז וקליפת הלימון. בכוס מדידה שלבו מיץ תפוזים ומיץ לימון; הוסף מספיק מים למדידת 1 כוס.
מוסיפים ביצים ותערובת מיץ לחומרים יבשים; מערבבים רק עד לחות. מקפלים פנימה את הגבינה, החמוציות ואגוזי המלך.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 5-3 / 4 אינץ'. 3 אינץ'. איקס 2 אינץ'. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.