עוגת גבינה שוקולד מיני
עוגת גבינה שוקולד מיני דורשת סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ציפוי סוכר, שוקולד זול, ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה שוקולד מיני, עוגת גבינה שוקולד מיני, ו עוגת גבינה שוקולד מיני.
הוראות
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
קו החורים של מאפין פח עם 12 תיבות מאפין נייר.
שים את הביסקוויטים בשקית מזון ו bash לפירורים קטנים עם סוף מערוך. עצה לתוך קערה, מערבבים את החמאה המומסת עד הפירורים מצופים יפה, ואז כף בין המקרים נייר. לחץ למטה לתחתית כדי להפוך את בסיס מוצק.
כדי להפוך את המילוי, לשים את ריקוטה, ביצים, וניל שוקולד נמס בקערת ערבוב גדולה. לנפות את הסוכר הדובדבן. היכו הכל יחד עם מקציף חשמלי או כף עץ עד בשילוב טוב מאוד. כף לתוך המקרים נייר ממש עד צמרות, ואז הקש על כל הפח על הספסל כדי להיפטר מכל בועות אוויר.
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור בעדינות לדחוף 3 ביצים מיני לתוך החלק העליון של כל עוגת גבינה.
בואו עוגות הגבינה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.