עוגת גבינה שקדים קוקוס שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, חלמון ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גבינה שקדים קוקוס עם זיגוג שוקולד, עוגת גבינה שקדים קוקוס, ו עוגת גבינה עם שקדים ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 35
גריז מחבת 9 אינץ ' springform.
מערבבים יחד אוריאו כתוש וחמאה מומסת. תערובת לחץ לתוך החלק התחתון של מוכן pan.To הפוך את המילוי: באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, סוכר, עמילן תירס עד היטב מעורבב.
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מערבבים בחלב קוקוס, וניל, ותמצית שקדים. מערבבים קוקוס ושקדים.
יוצקים מילוי על קרום. אם יש צורך להטות מחבת בעדינות או להשתמש מרית להתפשט באופן שווה.
אופים במשך 15 דקות.הפחת את טמפרטורת התנור ל-20
מערבבים שוקולד צ' יפס, שמנת חמוצה, וסוכר ממתקים בסיר בינוני. להמיס על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן. ברגע שהתערובת נמסה וחלקה, מורחת על עוגת גבינה צוננת.
מקשטים עם קוקוס ושקדים קצוצים.תרגע עוגת גבינה עד שתהיה מוכן להגיש.