אם יש לך בערך שעה אחת לבלות במטבח, עוגת גבינת סרטנים שמנת עשויה להיות מתכון pescatarian יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-20 מנות. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 149 קלוריות . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 13 מעריצים. אם יש לכם תיבול פירות ים, רוטב פלפלים, קרקרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. סירי סרטנים קריאוליים קרמיים , מטבל סרטנים קרמי , גבינתי ועוגת גבינה אמרטו שמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים פירורי קרקר וחמאה. לחץ על החלק התחתון של ה-9-in המשומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים תבנית על נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
אופים ב-350 מעלות למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את התבנית על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת ו-1/4 כוס שמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה.