עוגת גבינת סרטנים שמנת
אם יש לך בערך שעה אחת לבלות במטבח, עוגת גבינת סרטנים שמנת עשויה להיות מתכון pescatarian יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-20 מנות. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 149 קלוריות . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 13 מעריצים. אם יש לכם תיבול פירות ים, רוטב פלפלים, קרקרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. סירי סרטנים קריאוליים קרמיים , מטבל סרטנים קרמי , גבינתי ועוגת גבינה אמרטו שמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פירורי קרקר וחמאה. לחץ על החלק התחתון של ה-9-in המשומן. תבנית קפיצית.
מניחים תבנית על נייר אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10 דקות.
מניחים את התבנית על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת ו-1/4 כוס שמנת חמוצה עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצים; מקציפים על נמוך רק עד לאיחוד.
מוסיפים בצל, מיץ לימון, תיבול פירות ים, רוטב פלפל חריף ופלפל; מקציפים רק עד לתערובת אחידה. מקפלים פנימה סרטן.
יוצקים על הקרום. מחזירים את התבנית לתבנית האפייה.
אופים במשך 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים תבנית על רשת במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר. מצננים עוד שעה.
מורחים מעל את שארית השמנת החמוצה. מקררים למשך הלילה.
הניחו לעוגת הגבינה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מפזרים תיבול פירות ים אם רוצים. מקררים שאריות.