קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות

עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, עוגת גבינת ריקוטה ניו יורק דלת פחמימות עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.63 למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון, 26 גרם שומן ובסך הכל 369 קלוריות. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. המתכון הזה אהוב על 73 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש גבינת שמנת, מיץ לימון, תחליף סוכר ושמנת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם PHILADELPHIA® עוגת גבינה נגד פחמימות בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה דלת שומן ללא סוכר בסגנון ניו יורקי, ומטבל עוגת גבינה תות בריא (דל שומן, דל פחמימות, ללא סוכר ועתיר חלבון!).

הוראות

1
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית אחת (8 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
3
מרססים את התבנית הקפיצית בספריי בישול שמן צמחי נון-סטיק. לְהַפְרִישׁ. בתבנית צלייה רדודה גדולה מספיק כדי להתאים לתבנית העוגה, שופכים כ-1 אינץ' מים ומניחים אותם על הרשת המרכזית של התנור לחימום מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערת המיקסר החשמלי מקציפים גבינת שמנת רכה, ריקוטה, שמנת חמוצה ותחליף סוכר במהירות נמוכה כדקה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר2 חבילות (1 אונקיה כל אחת) תערובת אינסטנט פודינג חמאה ללא סוכר
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה נפרדת, בעזרת מטרפת תיל, מערבבים שמנת כבדה, וניל, מיץ לימון, ביצים וחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
דבש הדריםדבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית, ויוצקים לאט את תערובת הביצים לתערובת גבינת השמנת. מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה ואז מכבים; להיזהר לא להקציף יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את הבלילה לתבנית הקפיצית המשומנת.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8
מניחים את המחבת לתוך אמבט המים המחומם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-275 מעלות F. המשך לאפות במשך 1 1/2 שעה, או עד שהחלק העליון מזהיב בהיר והעוגה מתרחקת מדפנות התבנית. מכבים את התנור בסיום הבישול ומשאירים את העוגה בתנור להתקרר למשך 3 שעות נוספות. (זה ישמור על העוגה יפה וגבוהה.) לאחר מכן מוציאים את העוגה ומקררים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הגש צונן.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.