עוגת גבינת שמנת אוכמניות
עוגת גבינת שמנת אוכמניות דורשת בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 422 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שמן צמחי, סוכר, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינת שמנת אוכמניות קפה, עוגת קילו גבינת שמנת אוכמניות, ו עוגת גבינת שמנת אוכמניות קפה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים את העוגה לערבב עם 1 כוס מים, ביצים, ושמן צמחי עד חלקה; לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 23 עד 28 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. חותכים עוגה בחצי אופקית כדי להפוך 2 שכבות.
שלב סוכר לבן קורנפלור בסיר; בהדרגה לערבב 1/3 כוס מים.
מוסיפים אוכמניות ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 1 דקה. אפשר לתערובת אוכמניות להתקרר.
מקציפים סוכר מגבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים תמצית וניל לקפל ציפוי מוקצף.
מניחים שכבה אחת של עוגה על מגש גדול; להפיץ תערובת אוכמניות על עוגה. מסדרים את שכבת העוגה שנותרה על מילוי אוכמניות.
מורחים ציפוי גבינת שמנת על עוגה שלמה.