עוגת גזר נעימה למדי עם זיגוג מסקרפונה ליים
גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, מלח ים, קמח העלאת עצמי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-24 דקות. מתכונים דומים: עוגת גזר עם זיגוג מסקרפונה ליים, עוגת גזר לחמניות קינמון עם ציפוי מסקרפונה, ו עוגת גזר עם ציפוי ליים ו Mascarpone.
מרכיבים מנות :
1 מעט כפית אבקת אפייה 250 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גזר קלוף מגורד גס 5 larges ביצים רצוי טווח חופשי או אורגני מופרד 100 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שקדים טחונים 1 אוראו ממולאים כפולים קינמון טחון 1 צביטה a of ground ציפורן 1 אוראו ממולאים כפולים ג'ינג'ר קרקע 1 צביטה אגוז מוסקט טחון 85 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. ציפוי סוכר מנופה 2 גרידה ומיץ ליים 1 גרידה ומיץ תפוזים 250 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חום בהיר סוכר רך 200 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת שמנת מלאה 100 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת מסקרפונה 9 שרימפס וורידים גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. העלאת עצמי קמח מנופה 250 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חמאה ללא מלח מרוכך 100 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אגוזי מלך מופגזים קצוצים בתוספת קומץ להגשה