, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו וניל, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שכבות גזר, עוגת גזר תלת שכבתית, ו עוגת גזר תלת שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה קלה וקמח את מחבתות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
3
לשים את הקמח, מלח, סודה לשתיה, קינמון, וקקאו בקערת ערבוב, ולהקציף יחד כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
4
שמים את הסוכרים בקערת ערבוב גדולה, ומקציפים בשמן בוטנים. ואז לטאטא את הביצים, 1 בכל פעם, ואחריו וניל. כאשר מעורבב באופן מלא, להוסיף את תערובת הקמח בבת אחת, ומערבבים רק עד חלקה. מערבבים את הגזר המגורד ואת הפקאן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות עוגה. זרוק כל מחבת בחדות על הדלפק מגובה של כ 6 אינץ ' כדי להסיר את כל כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
גזר
וניל
פקאנים
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
מחבת
5
אופים במשך 25 דקות, או עד במרכז קופץ בחזרה בעדינות כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מהתנור ומניח על מדפי קירור עד מקורר לחלוטין; ואז unmold.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מניחים 1 של שכבות העוגה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או כנים. כפית כ 1/4 של הזיגוג על השכבה, ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
8
מניחים שכבה שנייה, בצד התחתון למטה, על גבי הראשון, ומורחים עם כמות שווה של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
9
מניחים את השכבה הסופית, בצד התחתון למטה, על גבי אחרים כפור העליון הצדדים עם זיגוג הנותרים. לאחסן באזור קריר אבל לא בקירור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
10
מניחים את החמאה בקערת הערבוב של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
11
מערבבים על מהירות בינונית רק עד החמאה מתחילה להיות נזיל, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
12
מוסיף את גבינת שמנת, בחתיכות, ומערבבים עד מעורבב היטב. מוסיפים לאט את הסוכר והוניל של הממתקים, ומערבבים עד שהם מעורבבים. להגדיל את מהירות מערבל מעט, ולהמשיך לערבב במשך 2 עד 3 דקות, עד הזיגוג הופך קל ורך.