קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

עוגת גזר תלת שכבתית

עוגת גזר תלת שכבתית
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו וניל, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שכבות גזר, עוגת גזר תלת שכבתית, ו עוגת גזר תלת שכבתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה קלה וקמח את מחבתות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
לשים את הקמח, מלח, סודה לשתיה, קינמון, וקקאו בקערת ערבוב, ולהקציף יחד כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
4
שמים את הסוכרים בקערת ערבוב גדולה, ומקציפים בשמן בוטנים. ואז לטאטא את הביצים, 1 בכל פעם, ואחריו וניל. כאשר מעורבב באופן מלא, להוסיף את תערובת הקמח בבת אחת, ומערבבים רק עד חלקה. מערבבים את הגזר המגורד ואת הפקאן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות עוגה. זרוק כל מחבת בחדות על הדלפק מגובה של כ 6 אינץ ' כדי להסיר את כל כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
גזרגזר
ונילוניל
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
אופים במשך 25 דקות, או עד במרכז קופץ בחזרה בעדינות כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ומניח על מדפי קירור עד מקורר לחלוטין; ואז unmold.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים 1 של שכבות העוגה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או כנים. כפית כ 1/4 של הזיגוג על השכבה, ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
8
מניחים שכבה שנייה, בצד התחתון למטה, על גבי הראשון, ומורחים עם כמות שווה של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
9
מניחים את השכבה הסופית, בצד התחתון למטה, על גבי אחרים כפור העליון הצדדים עם זיגוג הנותרים. לאחסן באזור קריר אבל לא בקירור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
10
מניחים את החמאה בקערת הערבוב של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
11
מערבבים על מהירות בינונית רק עד החמאה מתחילה להיות נזיל, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
12
מוסיף את גבינת שמנת, בחתיכות, ומערבבים עד מעורבב היטב. מוסיפים לאט את הסוכר והוניל של הממתקים, ומערבבים עד שהם מעורבבים. להגדיל את מהירות מערבל מעט, ולהמשיך לערבב במשך 2 עד 3 דקות, עד הזיגוג הופך קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
13
הסר מן המיקסר, ולקפל את הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר מגורד דקגזר מגורד דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, צונןגבינת שמנת, צונן4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מנופה לאחר המדידהקמח לכל מטרה, מנופה לאחר המדידה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קרקע קינמון ציילוןקרקע קינמון ציילון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן, קצוץ, לא דק מדיפקאן, קצוץ, לא דק מדי11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)12(חוֹרֶף)(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, מקורר לחתוך לחתיכות 2 אינץ(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, מקורר לחתוך לחתיכות 2 אינץ11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס