עוגת גיליון שוקולד קלה עם ציפוי מוקה חמאה
עוגת גיליון שוקולד קלה עם ציפוי חמאה מוקה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 968 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, מלח, אבקת קקאו הולנדית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, עוגת מוקה עם ציפוי אגוזי לוז קרם חמאה, ו עוגה צהובה לחה עם ציפוי מוקה קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפיית זכוכית 13 על 9 אינץ ' עם חמאה וקמח; להפריש.
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש.
לטאטא יחד את הקקאו, מים רותחים, ואבקת אספרסו בקערה קטנה עד בשילוב. לאט לאט להקציף את החלב; להפריש.
מניחים את החמאה הנמדדת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה במהירות בינונית גבוהה עד רך ואור בצבע, על 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים לנצח עוד 4 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המערבל למהירות בינונית-גבוהה.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט שוב.
להוסיף שליש מתערובת הקמח ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מוסיפים חצי מתערובת הקקאו ומערבבים עד רק incorporated. המשך הוספת תערובת הקמח הנותרים ותערובת קקאו, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים וחלק. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לסובב את המנה. המשך אפייה עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המנה בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 15 עד 20 דקות יותר.
להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני ציפוי, לפחות 2 שעות.לקבלת קרם חמאה מוקה:למלא סיר בינוני עם 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מניחים את אבקת האספרסו בקערה קטנה, מוסיפים 1 כפית מים רותחים ומערבבים עד שהאבקה מתמוססת; מניחים בצד.הפחת את החום לנמוך כך שהמים רק מבעבעים.
מניחים את החלב ואת השוקולד מריר בקערה חסינת חום גדולה מספיק כדי לשבת מעל המים מבלי לגעת בו.
מניחים את הקערה על הסיר ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. מניחים בצד עד מקורר מעט אבל עדיין pourable, על 5 עד 10 דקות.הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות.
הוסף את אבקת האספרסו המומסת והכה עד incorporated.
יוצקים את השוקולד ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מוסיף את וניל ומלח ומערבבים עד incorporated. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.הפעל את המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את אבקת הסוכר עד שהוא משולב ואת התערובת היא שמנת, על 1 1/2 דקות. להגדיל את המהירות גבוהה ומערבבים עד מואר בצבע ורך, על 1 דקה יותר.
מורחים את כל הזיגוג בשכבה זוגית על העוגה מקורר. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגה בתוך 4 שעות, לכסות אותו בניילון נצמד ולקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה.