עוגת גלידה
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
אפשר את הגלידה לשבת מחוץ למקפיא במשך 15-20 דקות, עד הצדדים נראים melty אבל המרכז הוא עדיין די מוצק.
שים את הגלידה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים עד שהוא חלק אבל עדיין קפוא מאוד (לא מטפטף או נמס).
הוסף את הממתקים הקצוצים על פי בחירתך ומערבבים עד שהוא משולב באופן שווה.
יוצקים את הגלידה לתוך קליפת העוגה מוכנה. להחליק את החלק העליון כך כיפות העוגה באמצע, ומניחים במקפיא לפחות שעה אחת כדי להקפיא מחדש.
מקציפים את השמנת הכבדה ואת הסוכר של קונדיטור יחד לפסגות רכות.
מניחים בשקית צנרת מצויד קצה מחורץ אם תרצה, רוזטות צינור או טיפה dollops של קצפת סביב הקצוות של העוגה.
טפטוף קרמל מעל ומפזרים סוכריות נוספות, אגוזים, או שבבי שוקולד אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "