עוגת גלידה "Jamocha"
עוגת גלידה" Jamocha " דורשת על 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת קפה נמס, קמח, ציפוי פאדג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גלידה " Jamocha.
הוראות
הפוך קפה טפיחה ב-פאן עוגה קרום.
מורחים 1 ליטר של הגלידה בקרום העוגה. לכסות להקפיא על 1 שעה או עד המשרד.
מורחים ציפוי פאדג ' חם על גלידה בקרום עוגה. בזהירות להפיץ ליטר הנותרים של גלידה על ציפוי. לכסות להקפיא לפחות 2 שעות עד המשרד אבל לא יותר מ 2 שבועות.
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כ 10 דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם ציפוי מוקצף וסוכריות ממש לפני ההגשה.