קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

עוגת גלידה גזר

עוגת גלידה גזר
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 3115 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 175 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוזי אגוז, מלח, גלוקוז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סרט מיסוך קיסמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1
בקערת סיוע במטבח, עם מצורף ההנעה, להוסיף את השמן והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לערבב היטב, על 1 דקה.
3
מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים. לאחר הביצים מעורבבות, לנפות את החומרים יבשים ולהוסיף לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים עד incorporated. כאשר הקמח כבר מעורבב, להוסיף את הגזר, אננס סחוט ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מערבבים היטב, מגרד את הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את התערובת על מחבת גיליון בגודל מלא כי כבר מרופד עם silpat.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F ואופים עד חום זהוב, כ 10 דקות, מסתובב בנקודת האמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מקררים את העוגה לטמפרטורת החדר ואז מניחים במקפיא כדי להירגע.
1
מניחים את החלב, שמנת, מחצית הסוכר, גלוקוז ומלח בסיר. תביא את זה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד זה חימום, לפצח את החלמונים, ומניחים את החצי השני של הסוכר בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3
מניחים את הגבינה ביין מארי כי יש אמבט קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
ברגע שהחלב חם, לטאטא את הסוכר לתוך החלמונים, למזג את הביצים עם חלב חם, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים אותו בחזרה במחבת, ועל חום בינוני. מבשלים את הגלידה עד מעובה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים אנגלייז לתוך ביין מארי, על הגבינה. לאפשר לו להתקרר לחלוטין, ואז burmix את anglaise ולסנן אותו דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים לתוך מכונת הגלידה שלך להתקרר במקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
בגין על ידי קילוף וסחיטת כ -30 גזרים. באמצעות מסחטה, מיץ את הגזר להניב מיץ 2 ליטר. מבשלים את מיץ הגזר עד מופחת על 17 עד 18 אונקיות. זה היה צריך להיות סמיך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2
מיץ 1 אננס עם מסחטה ולאחר מכן בדיוק כמו מיץ גזר, לבשל אותו עד מופחת 3 1/2 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
כדי להתחיל את הגלידה, מניחים את החלב והשמנת בסיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים יחד את הסוכר, חלב יבש, גלוקוז יבש ומייצב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
להקציף אותו לחלב. מבשלים את התערובת ל 185 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בעוד התערובת היא חימום לשפוך את מיץ גזר ואננס לתוך ביין מארי עם אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ גזרמיץ גזר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
יוצקים את התערובת על המיצים להתקרר לחלוטין.
8
מסננים דרך chinois ולשים במכונת גלידה. להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
עם עיסת שמאל מעל מן אננס מגורד מעוגת גזר, למקם אותו לתוך בלנדר פירה. ללטף את הצ ' יפס על silpat ומפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים התנור ל 210 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את השבבים לתנור לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
ברגע שהצ 'יפס יתייבש, תוציא את הצ' יפס מהתנור, ותגביר את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
באמצעות יתד עץ קטן, מחממים את השבבים עד גמישים לגלגל את השבבים סביב המתלה ולאחר מכן למשוך אותם. מגניב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
באמצעות אננס טרי, לקלף 2 אננס, לחתוך אותם ולהסיר את הליבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2
מניחים אותו לתוך בלנדר מחית עד חלקה. מסננים פירה דרך chinois.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את הסוכר, פקטין ומלח. במחבת לשלב את מחית עם סוכר פקטין ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
פקטיןפקטין
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מבשלים על חום בינוני עד עבה, כ 3 דקות לאחר שהוא מגיע לרתיחה.
5
מסננים את הרוטב ולשים לתוך ביין מארי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מניחים בבקבוק לסחוט.
1
מחממים את חמאת הקקאו עד שנמס במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מחממים את השוקולד הלבן בנפרד במיקרוגל עד מומס. עכשיו כי 2 נמסים, burmix אותם יחד ומערבבים את וניל ומלח. הזן דרך chinois. שמור במקום חם עד מוכן לרסס את העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
מניחים את הגלוקוז ואת הפונדנט יחד במחבת קטנה, ומבשלים עד הזהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים אותו לתוך קערת זכוכית קטנה. אפשר להתקרר אבל לא להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
תוך קירור פירס 6 אגוזי היקורי עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
מניחים פיסת נייר דבק על קצה שולחן או קצה מדף. לטבול את האגוז לתוך הסוכר ולתקוע את קיסם לתוך נייר הדבק כך שהוא יכול לתלות את הסוכר מטפטף וזה מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
תחתוך אותו כמה זמן שתרצה.
1
עכשיו כשהעוגה קפואה, חותכים חתיכות עוגה בעזרת טבעת עוגה בגודל 6 אינץ'. עם חותכי עוגיות גדולים לחתוך 2 עיגולים יותר כי הם 4 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
2
מניחים את טבעת העוגה על קרטון כי הוא באותו גודל. קו הטבעת עם חתיכת אצטט.
3
מניחים את חתיכת העוגה הגדולה ביותר בתחתית.
4
משוט את גלידת הגבינה בקערת סיוע במטבח כדי לרכך אותה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים אותו לתוך שקית צנרת צינור סביב הבסיס של העוגה וכל הדרך עד הצדדים של הטבעת. רק כדי שצדי הטבעת יהיו מכוסים בגלידה. תן לו להירגע 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
משוט את גלידת הגזר באותה צורה, ומניחים אותה לתוך שקית צנרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מקטרת שכבה של גלידה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
8
מניחים אותו לתוך המקפיא 10 דקות.
9
מניחים שכבה נוספת של עוגה, וחזור עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
10
מניחים אותו לתוך המקפיא במשך 10 דקות.
11
צינור שכבה דקה של רוטב אננס על הגלידה. אפשר להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מקטרת שכבה של גלידת גבינה על הרוטב. להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
13
מניחים את העוגה האחרונה מעל, ומקטרת את גלידת הגבינה על גבי לסיים. עם מרית מתכת ארוכה מחוץ להגדיר, להחליק את החלק העליון. אפשר את העוגה להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
לאחר קפוא, לשלוף את העוגה, להסיר את הטבעת ואת אצטט. להחליק את הצדדים.
15
היכונו לרסס את העוגה עם תרסיס שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
16
לאחר ריסוס העוגה, מניחים אותה לתוך המקפיא תוך הרפיית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
17
מזג שוקולד ולהפיץ על גיליון העברה, לחתוך לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
18
מניחים את השוקולד המזג בצד החיצוני של העוגה, דבק בו באמצעות דבש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
19
מקשטים את החלק העליון עם רוטב אננס וחניתות אגוז היקורי.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
20
מגישים עם רוטב אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על הפחתת גזר (צריך 30 גזר גדול)על הפחתת גזר (צריך 30 גזר גדול)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר אורגני (כ -3 גדול)גזר אורגני (כ -3 גדול)482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על שוקולד חם מזגעל שוקולד חם מזג482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות חמאת קקאואודות חמאת קקאו482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות קרםאודות קרם8שרימפס וורידיםגבינת שמנת או (מומלץ: גבינת סברין מבריקה)גבינת שמנת או (מומלץ: גבינת סברין מבריקה)99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות חלב יבשאודות חלב יבש30חלמוניםחלמונים4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על קמח לכל מטרהעל קמח לכל מטרה99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על גלוקוזעל גלוקוז128דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על גלוקוז יבשעל גלוקוז יבש142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על גלוקוזעל גלוקוז2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על מייצב גלידהעל מייצב גלידה198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על זיגוג פונדנטעל זיגוג פונדנט1ליטרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'482דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על חלבעל חלב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרהאגוזים היקוריהאגוזים היקורי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזים שלמים, קלוייםאגוזים שלמים, קלויים283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות שמןאודות שמן7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות פקטין NH (נמצא בחנויות מיוחדות)אודות פקטין NH (נמצא בחנויות מיוחדות)998דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על פירה אננס טרי (2 אננס זהב גדול)על פירה אננס טרי (2 אננס זהב גדול)99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על הפחתת אננס (צריך 1 אננס גדול)על הפחתת אננס (צריך 1 אננס גדול)241דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אננס (1 אננס זהב גדול)אננס (1 אננס זהב גדול)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום241דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות סוכראודות סוכר397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על סוכר, מחולקעל סוכר, מחולק425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות סוכראודות סוכר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)624דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על שוקולד לבן (מומלץ: Valhrona)על שוקולד לבן (מומלץ: Valhrona)8שרימפס וורידיםסרט מיסוךסרט מיסוך8שרימפס וורידיםקיסמיםקיסמים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.