עוגת גלידה מאלט שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מאלט גלידה עוגה. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חומץ, סוכריות שוקולד, ציפוי שוקולד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-55 דקות. נסו עוגת גלידה מאלט שוקולד, מתכון עוגת שוקולד מאלט גלידה, ו עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 9x3 או 10x2 3/4 אינץ', עם התקצרות; קמח קל. בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים מים, שמן, חומץ ווניל. מערבבים במרץ על 1 דקה או עד מעורבב היטב. מיד לשפוך לתוך פאן.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מורחים 1 כוס פאדג ' ציפוי על עוגה; להקפיא על 1 שעה או עד ציפוי הוא המשרד. בקערה גדולה, מערבבים גלידה וסוכריות קצוצות גס; מורחים על עוגה. להקפיא כ 4 שעות או עד גלידה היא חברה.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
הסר בצד של פאן; מניחים עוגה על צלחת הגשה. למעלה עם קצפת. להמיס 1/4 כוס פאדג ציפוי; טפטוף על קצפת.
מקשטים עם סוכריות נוספות.