אפרסקים מטוגנים
צריך תוספת חלב חינם? אפרסקים מטוגנים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, ביצים, פאנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף פנקו מטוגן בתנור, מכרזים עוף מטוגן Panko, ו רצועות דגים מטוגנות מחבת פאנקו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן לעומק של לפחות 3 אינץ ' לתוך מטגן עמוק, ווק, או עמוק, סיר כבד וחום עד 300 ° F.
בינתיים, לחתוך את האפרסקים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מורחים את הקמח על צלחת ומפיצים את הפנקו על צלחת שנייה.
כאשר השמן מוכן, באמצעות מקלות אכילה או מלקחיים, לדלות פרוסת אפרסק בקמח, לנער את עודף, ולאחר מכן לטבול את הביצה, מה שמאפשר עודף לטפטף. לבסוף, לדלות את פרוסת panko, מכסה אותו באופן שווה ככל האפשר עם פתיתי האור.
בזהירות מניחים את פרוסת האפרסק בשמן החם. זה צריך מיד להתחיל בועה ושריקה. בעוד הפרוסה הראשונה מתבשלת, ממשיכים לחפור ולטבול עוד פרוסות בקמח, ביצה ופנקו ולהוסיף אותם לשמן. מטגנים לא יותר מ 3 או 4 פרוסות בכל פעם, לוודא שהם לא נוגעים אחד בשני, במשך כ 1 דקה, עד זהב שווה. באמצעות רחפן תיל, להעביר את הפרוסות סיים כדי מתלה חוט להגדיר מעל קערה רדודה או מחבת לנקז בקצרה.