קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גלידה מנטה

עוגת גלידה מנטה
המתכון המנטה גלידה קצת יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם מקלות ממתקים, גלידת ונילן ללא סוכר, חלב שהתאדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת אבוקדו (לא נטישה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת מתכת צוננת, מערבבים גלידה, תמצית מנטה וצבע מאכל. קרם Refreezeice לפחות 2 שעות או עד 3 ימים. Ina מיקרוגל-קערה בטוחה, שוקולד מיקרוגל וחלב במרווחים של 10 שניות, ערבוב אחריכל, עד שהשוקולד נמס. רוטב Chillchocolate עד מוכן לשימוש (עד 3 ימים); לחמם, מיקרוגל במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים חצי רוטב שוקולד באופן שווה בקרבמשקפיים 5 אונקיה הגשה; לגרוף רבע גלידה לתוך כל כוס; יוצקים שיירהחצי של רוטב שוקולד על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
Garnishwith חצאים pizzelle וקני ממתקים; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קנדי קייןקנדי קיין
פיצלהפיצלה
4
עצמי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "