עוגת גלידה פינה קולדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פינה קולדן גלידת עוגה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, רום זהוב, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידת פינה קולדן, פאי גלידת פינה קולדן, ו גלידת פינה קולדן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת כיכר 4 על 8 אינץ', שורה תחתונה עם נייר קלף ויריעת חמאה; אבק עם קמח.
בקערה קטנה, מערבבים יחד ביצים, 2 כפות. קרם ו-1 כף. רום. לנפות קמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה.
מוסיפים חמאה וחצי של תערובת ביצים ומכים עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב, 1 דקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים את תערובת הביצים הנותרת ומכים היטב. מקפלים בקוקוס. לגרד את הבלילה למחבת ואופים עד העוגה הוא זהב בהיר וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז unmold, להסיר קלף מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
לשטוף מחבת כיכר יבש קו לחלוטין עם לעטוף פלסטיק. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות.
מברשת 2 כפות. רום באופן שווה על צדדים חתוכים של עוגה.
מקום שלישי תחתון במחבת כיכר. בקערה, לנצח הנותרים 6 כפות. קרם עם 1 כף הנותרים. סוכר עד פסגות נוקשות טופס. בקערה קטנה, מערבבים יחד אננס ונותרים 1 כף. רום. מקפלים תערובת אננס לתוך שמנת.
מורחים גלידה באופן שווה על עוגה במחבת. למעלה עם שכבת עוגה באמצע, ואז להפיץ עם תערובת אננס שמנת. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות או עד 2 ימים.
הסר במקפיא 15 דקות לפני ההגשה. Unmold ולקלף משם פלסטיק לעטוף.
חותכים לפרוסות 1 אינץ ' עם סכין חם, ומגישים.