קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה פרלין

עוגת גלידה פרלין
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. קיץ יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: גלידת פרלין, גלידת פרלין, ו גלידת פרלין.

הוראות

1
בסיר כבד שלבו את הסוכר החום, השמנת החמוצה, 2 כפות החמאה ועמילן התירס; מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
3
ממיסים את יתרת החמאה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים גלידה; מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
5
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מקציפים היטב לאחר כל הוספה; מערבבים פנימה את יתרת הווניל. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, פירורי הקרקר, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתערובת הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
אבקת אפייהאבקת אפייה
גלידהגלידה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מזלפים מחצית מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
8
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים מעט במחבת על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הוסף אגוזי פקאן לרוטב שנותר; כף מעל עוגה חמה (הרוטב לא יכסה את העוגה לחלוטין). עוגה מגניב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "