מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. קיץ יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: גלידת פרלין, גלידת פרלין, ו גלידת פרלין.
הוראות
1
בסיר כבד שלבו את הסוכר החום, השמנת החמוצה, 2 כפות החמאה ועמילן התירס; מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
עמילן תירס
שמנת חמוצה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
3
ממיסים את יתרת החמאה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים גלידה; מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
5
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מקציפים היטב לאחר כל הוספה; מערבבים פנימה את יתרת הווניל. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, פירורי הקרקר, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; מערבבים בהדרגה לתערובת הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
אבקת אפייה
גלידה
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מזלפים מחצית מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
8
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים מעט במחבת על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
9
הוסף אגוזי פקאן לרוטב שנותר; כף מעל עוגה חמה (הרוטב לא יכסה את העוגה לחלוטין). עוגה מגניב במחבת.
עוגת גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "