עוגת גלידה של אפרסק מלבה
זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי פקאן, קוקוס, עמילן תירס וסוכר. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידת אפרסק מלבן, אפרסק מלבה מטגן וגלידה, ו עוגת מלבה אפרסק.
הוראות
שלב את הקוקוס, הפקאנים והחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' לא משומן. צלחת פאי.
אופים בחום של 350 כ-12 דקות או עד שהקרום מתחיל להשחים סביב הקצוות. מגניב לחלוטין.
כף יוגורט קפוא לקרום; החלק את החלק העליון.
מורחים גלידה על יוגורט. לכסות להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד.
בסיר קטן שלבו עמילן תירס וסוכר; מסננים מיץ פטל לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים פטל. מכסים ומצננים.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה. מסדרים אפרסקים על גבי הפשטידה; מזלפים מעט מהרוטב. מעבירים את הרוטב הנותר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
גלידת ונילן עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.