זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא דובדבנים, ליקר בטעם דובדבן, עוגיות שוקולד ממולאות בקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. במעבד מזון, מניחים עוגיות מתפוררות. כיסוי; תהליך 10 עד 15 שניות או עד מרוסק דק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים חמאה מומסת. כיסוי; תהליך 5 עד 10 שניות או עד מעורב. לחץ בתחתית ומעלה בצד של צלחת פאי 9 אינץ ungreased.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים ציפוי פאדג ' חם עד חלקה. בזהירות להפיץ על החלק התחתון של הקרום. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
מורחים גלידה על ציפוי פאדג ' חם. כיסוי; להקפיא לפחות 1 שעה עד המשרד.
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.