עוגת גלידת צבים
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך חצאי פקאן, סוכר, גלידת vanillan פרימיום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Usingon / כיבוי פונה, דק קוצצים 1 גביע פקאן מעבד; להעביר לקערה בינונית.
מערבבים פירורי קרקר ingraham וסוכר.
Drizzlebutter מעל; להתמזג עד לחלח באופן שווה.הקש תערובת בחוזקה על החלק התחתון ואת upsides של צלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' (לא על השפה).
אופים את הקרום עד חום זהוב, על12 דקות (אם פחזניות קרום, לחץ בחוזקה חזרה למקום). קרום מגניב לגמרי. לעטוף infoil להקפיא לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
הביאו את החומרים הראשונים להרתיח במדיום הכבדהראוקפן מעל חום בינוני, לטאטא untilsugar מתמוסס. מרתיחים קרמל 5 דקות, מקציפים מדי פעם. כבה חום; חמאה whiskin, וניל, ומלח. מגניב לגמרי.
מעט לרכך 1 כוס וניל קרח creamin מיקרוגל על נמוך במרווחים של 10 שניות.
מורחים גלידה באופן שווה ב piecrust קפוא; להפיץ 1/4 כוס קרמל מעל. Freezepie עד גלידה וקרמל הם המשרד, על 1 שעה. חזור עם הנותרים vanillaice קרם בשלושה מנות 1 כוסוcaramel בשתי מנות 1/4-כוס. להקפיא pieovernight. כיסוי ושמורה נשאריםבאמל בטמפרטורת החדר.
מערבבים שוקולד, שמנת וסירופ תירס בקערת מתכת.
מניחים מעל סיר של מים רותחים להקציף עד להמס וחלק.
וניל ומלח. גנאש מגניב ב roomtemperature עד עבה אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
יוצקים גנאש באופן שווה על עוגה קפואה.
מפזרים עם פקאן 1/2 כוס הנותרים.להקפיא עד ganache הוא המשרד, לפחות 45minutes.
טפטוף דקורטיבי עם 1/4 cupreserved קרמל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. לכסות ולשמור קפוא. כיסוי וצינה נשאר קרמל.
תן לפאי לעמוד 10 דקות בחדר. לחמם מחדש קרמל שנותר, ערבוב על אש נמוכה.
חותכים עוגה לתוך wedges ומגישים עם קרמל.
כדי להסיר את החתיכה הראשונה של העוגה, להחליק את הסכין ביןהקרום ואת המנה כל הדרך סביב העוגה. ואז לחתוך את הפרוסה הראשונה, בינגשור לחתוך את הקרום לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "