עוגת גלידת קרמל מלוח
עוגת גלידה קרמל מלוח קונוס היא ללא גלוטן קינוח. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות וקחי גלידת וניל-קרמל, רוטב קרמל, מלח ים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת גלידת בייגלה קרמל מלוח, עוגת שיפון שוקולד של ג'ון ווייט עם קרם חמאה קרמל מלוח, ו עוגת גלידה-קונוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים רצועת 24 על 6 אינץ ' של נייר קלף. חמאה על הצד של מחבת קפיץ 8 אינץ', ואז בשורה את הצד עם הקלף; הנייר יהיה להאריך מעל השפה של המחבת, כך שאתה יכול לבנות עוגה גבוהה. מכסים את החלק התחתון של המחבת עם חצי מעוגיות pizzelle, לשבור אותם לחתיכות קטנות יותר לפי הצורך כדי לכסות את פני השטח.
מורחים רוטב פאדג ' 1/4 כוס על העוגיות. לארוז כמחצית גלידת וניל-קרמל ושוקולד למחבת, לסירוגין סקופים של כל טעם, עד התחתון מכוסה.
טפטוף עם 1/4 כוס dulce de leche ומפזרים 1/4 כפית מלח ים. למעלה עם עוגיות pizzelle הנותרים, לחיצה בעדינות לארוז את הגלידה וליצור משטח אפילו.
מורחים 1/4 כוס רוטב פאדג ' על עוגיות pizzelle. למעלה עם סקופים של וניל הנותרים-קרמל וגלידת שוקולד.
טפטוף עם כוס 1/4 הנותרים כל dulce de leche ורוטב פאדג ' ומפזרים 1/4 הנותרים מלח ים. סדר את גביעי הגלידה, הצבע בצד למעלה, על גבי. להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או לילה.
הסר את הצד של מחבת הקפיץ ואת הקלף. לחץ על חתיכות טופי לתוך הצד של העוגה.
מגישים מיד או להקפיא עד 2 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "