עוגת דבש שמן זית
עוגת דבש שמן זית המתכון יכולה להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 483 קלוריות. אם יש לכם קמח, דבש, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שמן זית כפרית עם סירופ דבש, עוגת חומוס וטחינה עם שמן זית ודבש, ו עוגת שמן זית אספרסו שוקולד ללא קמח עם ריקוטה מוקצפת דבש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס והתאימו את המתלה למרכז התנור. מרססים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ ' בנדיבות בתרסיס ללא מקל.
מערבבים יחד את קמח התירס, הקמח, אבקת האפייה, המלח וגרידת הלימון בקערה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים ושני הסוכרים לקערת המיקסר העומד ומקציפים לתערובת אחידה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השמן, הדבש והשמנת החמוצה לתערובת הביצים ומקציפים עד לאיחוד, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את החומרים היבשים במרווחים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
מניחים להתקרר על רשת למשך 30 דקות לפני שמשתמשים בסכין קילוף כדי לשחרר את העוגה מדפנות התבנית, ומוציאים לצלחת עוגה.
השתמשו בקיסם כדי לתקוע חורים בעוגה, ואז טפטפו קלות כמחצית מסירופ לימון הדבש.
מגישים עם פירות יער טריים וקצפת ומעט סירופ דבש נוסף.
מוסיפים דבש, 1 כוס מים וגרידת הלימון לסיר על אש בינונית-גבוהה. מערבבים ומבשלים קלות במשך 25 דקות.
סוחטים פנימה את מיץ הלימון ואז מסירים מהאש.
הסר את גרידת הלימון והתקרר לחלוטין לפני השימוש.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת דבש עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "