צמת בצל שומשום
צמת בצל שומשום עשויה להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, קמח, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. נסו צמת שומשום זהובה, צמת בצל דילי, ו צמת בצל מתוק ופטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 5 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן, מחממים את השמנת החמוצה, ו 1/4 כוס מים ל 120 -130 -130 -130 -13; מוסיפים לחומרים יבשים. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים 2 ביצים, תערובת מרק, חמאה, סודה לשתיה. מים חמים שנותרו ו 1/2 כוס קמח; מקציפים 2 דקות יותר. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בצק בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשש מנות. מעצבים כל אחד ל -15 אינץ'. חבל.
מניחים שלושה חבלים על תבנית משומנת; צמה. קמצוץ מסתיים לאטום; תחוב תחת. אני חוזר. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מקציפים ביצה ומים קרים; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 350 35-40 דקות או עד להזהבה.
במחבת גדולה מטגנים בצל בכף 1 חמאה עד להזהבה.
מוסיפים שום; מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהשום רך.
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, תערובת הבצל, הפטרוזיליה והחמאה שנותרה עד לקבלת קרם.