סלט תרד-אורזו עם שרימפס הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם אורזו, גבינת פטה, זיתים שנרפאו בשמן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סלט תרד אורזו, סלט תרד ואורזו, ו סלט תרד ואורזו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את הברוילר. הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את האורזו ומבשלים עד לדרגת אל דנטה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
3
מסננים, שוטפים במים קרים ומנערים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים זורקים בקערה גדולה את התרד, הצנוניות, המלפפון, הבצל, הזיתים, הנענע, הפטרוזיליה ו 1/3 כוס כל מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את האורזו ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
6
זורקים את השרימפס עם 2 כפות הנותרות כל מיץ לימון ושמן זית בקערה. מסדרים על תבנית צלייה מרופדת בנייר כסף וצולים עד שהיא ורודה מעט, 1 עד 2 דקות. הופכים וצולים עד שהם רק מבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מחלקים את הסלט בין הצלחות. מעליו את השרימפס, מפזרים את הפטה ומתבלים בפלפל.