פאי דוחן דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם מים, בצל, דוחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, Pudina Millet אורז-Pudina Korran Annam - ההודי Foxtail Millet s, ו פחזניות דוחן.
הוראות
1
להביא 1 כוס מים ושיבולת שועל לרתיחה בסיר; להפחית את החום ומבשלים עד המים נספגים, 10 דקות. מביאים 1 1/2 כוסות מים דוחן לרתיחה בסיר נפרד; להפחית את החום ומבשלים עד המים נספגים דוחן הוא רך, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דוחן
מים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מערבבים שיבולת שועל, דוחן, בצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, שמן זעפרן, תמרי, allspice, אגוז מוסקט, ציפורן, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרן
פלפל שחור
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
גזר
סלרי
ציפורן
דוחן
מוסקט
תפוח אדמה
תמריname
בצל
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הקש 1 עוגת בצק קרום לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
5
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה. למעלה עם פאי השני בצק קרום; צביטה הקצוות יחד. פירס כמה אזורים של הקרום העליון כדי לאפשר עוגה לאוורר במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
קרום עוגה
קרום
6
מברשת קרום העליון עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ביצה
7
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות.