עוגת דלעת הפוכה
הפוך עוגת דלעת דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, תערובת עוגה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: פרלין הפוך עוגת דלעת, עוגת דלעת חמוציות הפוכה, ו עוגת דלעת חמוציות הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב, מערבבים דלעת, קינמון, ציפורן, מלח, סוכר, ביצים וחלב.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים תערובת עוגה יבשה ואגוזים על הבלילה.
יוצקים חמאה מומסת על העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות ולתת מגניב. העוגה תהיה "liquidy" בהתחלה, אבל יהיה להתמצק כפי שהוא מתקרר.