קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת הפוכה

עוגת דלעת הפוכה
הפוך עוגת דלעת דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, תערובת עוגה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: פרלין הפוך עוגת דלעת, עוגת דלעת חמוציות הפוכה, ו עוגת דלעת חמוציות הפוכה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
2
בקערת ערבוב, מערבבים דלעת, קינמון, ציפורן, מלח, סוכר, ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
4
מפזרים תערובת עוגה יבשה ואגוזים על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים חמאה מומסת על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 60 דקות ולתת מגניב. העוגה תהיה "liquidy" בהתחלה, אבל יהיה להתמצק כפי שהוא מתקרר.