עוגת דלעת כפרית קטנה
אם יש לך מים, זנגביל טחון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק דלעת כפרי, מאפינס דלעת מדינה, ו עוגת ריבה כפרית.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. גריז 10 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם קיצור טעם חמאה של CRISCO® או קיצור של CRISCO®. קמח קל.
לקבלת עוגה, לשפוך מים רותחים על צימוקים במסננת.
ניקוז. לחץ קלות כדי להסיר עודף מים.
מערבבים סוכר מגורען,קריסקו נמס, דלעת וביצים בקערה גדולה. הכה במהירות בינונית גבוהה של מיקסר חשמלי 5 דקות.
מערבבים קמח, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתיה, זנגביל, מלח וציפורן בקערה בינונית.
הוסף לתערובת דלעת, 1 כוס בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב. מערבבים בצימוקים עם כפית.
אופים במשך 55 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 עד 15 דקות לפני הסרת מחבת.
מניחים עוגה, למעלה בצד, על מתלה תיל. מגניב לגמרי.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
עבור ציפוי, להמס חמאת CRISCO® טעם כל ירקות קיצור בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים סוכר של ממתקים. הכה בנמוך, ולאחר מכן במהירות גבוהה עד מעורבב.
מוסיפים חלב ווניל. הכה במהירות גבוהה עד חלקה ציפוי הוא של עקביות מתפשטת הרצוי.
כפור העליון בצד של העוגה. לחץ אגוזים לתוך צד של עוגה וסביב מחוץ לקצה העליון.