קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת דלעת-מייפל

עוגת דלעת-מייפל
עוגת דלעת מייפל יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם קינמון טחון, סירופ מייפל, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת מייפל אמרטו, עוגת אגוז מייפל, ו מייפל דלעת עוגת גבינה מיני עם סוכר חום מייפל קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין פודינג, לשלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים 1 1/2 כוסות חלב; מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
שלב נשאר 1/4 כוס חלב וביצה בקערה קטנה. מערבבים רבע מתערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת החלב שנשארה במחבת, מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום; מערבבים בדלעת ווניל.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ונילוניל
5
יוצקים תערובת לתוך קערה; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק. תירגע לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
כדי להכין אגסים, לשלב מיץ לימון ואגסים. ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להוסיף תערובת אגס; לבשל 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
8
טפטוף 3 כפות ליקר מעל אגסים; לכסות ומבשלים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
אגסאגס
9
הסר אגסים מחבת עם כף מחורצת, שומר נוזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
10
מוסיפים סירופ למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
יוצקים תערובת סירופ לתוך קערה קטנה; מערבבים הנותרים 3 כפות ליקר. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
בשורה התחתונה של קערה של 2 ליטר עם חצי פרוסות עוגה (פרוסות לחתוך כדי להתאים קערה, במידת הצורך); לטפטף עם חצי תערובת ליקר. למעלה עם חצי תערובת האגס וכל מיצים שהצטברו. כפית חצי פודינג מקורר על אגסים. חזור על הנוהל עם העוגה שנותרה, תערובת ליקר, תערובת אגס, פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ליקרליקר
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מורחים 1 כוס קצפת ציפוי על פודינג, ומפזרים 1/4 כפית קינמון. כיסוי וצינה במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
קינמוןקינמון
פודינגפודינג
מורחיםמורחים