קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת

עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת
עוגת גבינת דלעת מעורבבת דורשת בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת, חטיפי גבינה עם קרם דלעת מעורבבים, ו עוגיות דלעת עם גבינת שמנת מעורבבות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים את גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בהדרגה לערבב 1/4 כוס סירופ תירס קל תמצית וניל, מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
בקערה בינונית, לערבב את הדלעת, ביצים, חלב התאדה, 1/4 כוס סירופ תירס קל, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, זנגביל ומלח. מקציפים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
חלב מתאדהחלב מתאדה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים קרום עוגה על תבנית אפייה בינונית וממלאים בתערובת הדלעת. זרוק את גבינת שמנת על ידי כף מעוגלתעל תערובת הדלעת. באמצעות סכין, לסובב את תערובות, יצירת אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרום עוגהקרום עוגה
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
5
אופים 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין