עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת
עוגת גבינת דלעת מעורבבת דורשת בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת דלעת מעורבבת בגבינת דלעת, חטיפי גבינה עם קרם דלעת מעורבבים, ו עוגיות דלעת עם גבינת שמנת מעורבבות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מקציפים את גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. בהדרגה לערבב 1/4 כוס סירופ תירס קל תמצית וניל, מיזוג עד חלקה.
בקערה בינונית, לערבב את הדלעת, ביצים, חלב התאדה, 1/4 כוס סירופ תירס קל, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, זנגביל ומלח. מקציפים את התערובת עד חלקה.
מניחים קרום עוגה על תבנית אפייה בינונית וממלאים בתערובת הדלעת. זרוק את גבינת שמנת על ידי כף מעוגלתעל תערובת הדלעת. באמצעות סכין, לסובב את תערובות, יצירת אפקט משובש.
אופים 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.