עוגת דלעת פרלין אני
עוגת דלעת פרלין שאני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר, ומערבבים את פקאן קצוץ 1/2 כוס וסוכר חום. לבשל עד מבעבע.
מורחים על החלק התחתון של קליפת עוגה מקוררת.
מערבבים פודינג, סוכר לבן, ותבלינים בסיר 2 ליטר. מערבבים בחלב מתאדה, חלב, ומחית דלעת. מבשלים תוך ערבוב עד מבעבע. כיסוי, וקריר במשך 10 דקות.
יוצקים פודינג דלעת מילוי לתוך קליפת עוגה, וצינה עד המשרד.