עוגת דלעת תאריך אגוז
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 406 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, אגוזי מלך, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, כיכר אגוז תאריך, ו עוגיות אגוז ותאריך (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח, חמאה וסוכר חום 1/3 כוס. מכסים ודופק עד לתערובת דומה פירורים גסים. לחץ על החלק התחתון ומעלה בצידי 9-in. צלחת פאי.
אופים ב 350° במשך 5 דקות; מגניב על מתלה חוט.
בקערה, לנצח את הביצים, קינמון, שיני סוכר חום הנותרים. מקציפים את הדלעת והחלב. מערבבים את התאריכים והאגוזים.
יוצקים לתוך הקרום. לכסות קצוות רופפים בנייר כסף.
אופים ב 350° במשך 55-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 2 שעות על מתלה תיל. מקררים עד ההגשה.
מגישים עם קצפת. מקררים שאריות.