עוגת הגבינה הגרמנית של איסולד
עוגת הגבינה הגרמנית של איסולד מוכנה. בסביבות 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 422 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. . אם יש לכם אבקת אפייה, שמן, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה גרמנית, עוגת גבינה גרמנית, ו עוגת גבינה גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת springform 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את החמאה והסוכר עד חלקה.
מערבבים ביצה 1, ולאחר מכן מערבבים את אבקת האפייה והקמח. ללוש יחד לבצק. לחץ לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת מוכן.
מערבבים יחד את הקווארק, שמן, 3/4 כוס סוכר לבן, סוכר וניל, ותערובת פודינג בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים את החלמונים, ביצה, חלב ומיץ לימון; לשפוך תערובת למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי כבר לא זז כאשר אתה לנער את המחבת, על 1 שעה.