עוגת הגבינה ללא אפייה האולטימטיבית פודינג בננה עם סירופ קרמל
עוגת הגבינה ללא אפייה האולטימטיבית פודינג בננה עם סירופ קרמל דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 453 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תמצית vanillan, ופלים וניל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו עוגת הגבינה המושלמת לחמאת בוטנים, פנקייק בננה עם סירופ קרמל, ו פנקייק בננה עם סירופ קרמל קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת וחלב מרוכז במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
מקציפים תערובת פודינג יבשה וחלב בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות; מוסיפים וניל, ומכים 30 שניות.
הוסף תערובת גבינת שמנת, והכה 1 דקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
כפית שליש מתערובת פודינג לקערה 4 ליטר; טפטוף עם כ 2 1/2 כפות סירופ קרמל.
שכבה עם שליש כל אחד של בננות ופלים וניל. חזור על שכבות פעמיים עם תערובת פודינג, סירופ קרמל, בננות, וכלה בוופלים וניל, צדדים שטוחים למטה, הניח בטבעת אחת סביב קצה הקערה. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות.