עוגת החמאה הטובה ביותר
עוגת החמאה הטובה ביותר יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. אם יש לכם סוכר, קמח עוגה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת חמאה קלה עם ציפוי חמאה משחימה, עוגת חמאה עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגת החמאה הטובה ביותר עם ציפוי חמאה משחימה (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית; להפריש. בקערה של מערבל לעמוד, לנצח סוכר 1/2 כוס חמאה עד שמנת. לפצח ביצים לתוך צלחת קטנה (לא להכות) ולהוסיף וניל.
מוסיפים ביצים לתערובת החמאה 1 בכל פעם, מגרדים את החלק הפנימי של הקערה לפי הצורך. מקציפים בתערובת קמח וחלב בקבוצות מתחלפות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומוודאים שכל תוספת משולבת במלואה לפני הוספת הבא.
חמאה וקמח 2 סיבוב 8-in. מחבתות עוגה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
עוגות מגניבות 5 דקות. הפוך על מתלה, להסיר מחבתות, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, לפחות 40 דקות.
הפוך קדימה: עד 2 ימים, עטוף בניילון נצמד ומצונן.